Prijavite se na naš newsletter, unesite vaš e-mail:
Danas:88
Juče:164
Ovog meseca:1784
Ukupno:698193


Ponuda za kompanije

Organizujte team building u Maloj Ivanči
Zaposleni zaslužuju najbolje!

U današnjem poslovnom svetu cilj svake kompanije je da sačuva i neguje svoje najvrednije resurse. Zaposleni su na prvom mestu. Jedan od osnovnih ciljeva današnje kompanije je formiranje jakih ekipa koji će svoju jačinu pokazati u poslovnim utakmicama, čime će doprineti razvijanju timskog duha. Time će njihovo ostvarenje obezbediti neophodnu konkurentsku prednost u savremenom poslovanju. Organizujte Vašim zaposlenima “Team Building” u ambijentu koji zaslužuju najbolji.

Organizujte nezaboravan team building ili bilo koji drugi poslovni događaj u jedinstvenom okruženju na samo 30-ak km od centra grada koje će Vam pružiti osećaj opuštenosti i zadovoljstva. U sklopu Sportskog društva Mala Ivanča, postoje sadržaji koji mogu da zadovolje najrazličitije zahteve za organizacijom ovakvih događaja. Na raspolaganju su Vam restoran sa raznovrsnom internacionalnom kuhinjom i velikim izborom egzotičnih jela koje nudi restoran ovog jedinstvenog kompleksa u Srbiji. Što se tiče sportskih aktivnosti korisnici imaju na raspolaganju:

 

• teren za odbojku na pesku,
• teren za odbojku na travi,
• teren za mali fudbal,
• košarkaški teren
• bazen za odmor i relaksaciju.

Pored navedenih sportskih aktivnosti u prostiranju od 5 hektara, na raspolaganju su staze za RC off-road automobile, jedinstvena R/C avionska pista za avione na daljinsko upravljanje, wellness centar i još mnogo toga…

 

 

Dobro došli!
www.malaivanca.com
office@malaivanca.com
+381 69 102 92 52