Prijavite se na naš newsletter, unesite vaš e-mail:
Danas:81
Juče:164
Ovog meseca:1777
Ukupno:698186


Smeštaj kod nas u Klubu

Od sredine Juna.2020 želeli bi smo da proširimo našu ponudicu...

Bićemo u prilici da obezbedimo smeštaj i boravak na bazi min. 3 noćenja odnosno 7 noćenja, u posebnim situacijama stvar dogovora, za zainteresovane ljubitelje prirode ("šumadijske Toscana"), u našoj zelenoj oazi nadomak Beograda (32 km od Slavije), za max. 10 osoba.

Zakupom cele Ville, korišćenje velikog bazena sa plažom i ležaljkama se normalno-naravno podrazumeva, i lepo uredjenog dvorišta-bašte-park, velikom sredjenom livadom 3Ha i Brdom 1 Ha, za šetnju i picnic.

U prizemlju je OPEN space sa velikom kompletno opremljenom kuhinjom, kamin sala, TV sala sa izlaskom na ogromnu terasu prema parku, kupatilo/TWC sa bideom i tušem.

Na spratu se nalaze 3 spavaće sobe, MASTER sa bračim krevetom i single krevet, TV, klima i velika terasa prema parku, soba sa pogledom na bazen ima bračni krevet, klima i TV, treća soba sa zelenim pogledom, bračni krevet i single krevet, klima i TV. Na istom spratu je veliko kupatilo/TWC sa bideom, tušem i jakuzzi kadom i pogledom na bazen.

2 osobe mogu spavati na bračnom krevetu u kamin sali (kožni trosed na izvlačenje).

Postoji mogućnost korišćenja i dečije/bebeće opreme, hranilica, ljuljaška...

Moguća je upotreba ozidanog ili prenosivog roštilja, kao i ražnja, uz minimalnu naknadu za troškove istih.

Obezbedjen parking, celo imanje ima Wi-Fi besplatan.

Ukoliko ste zainteresovani, ukusne domaće obroke po dogovoru može vam spremiti naša domćica, posluženo pored bazena ili na tremu u velikoj ladovini. Ohladjeno piće i čaše u Pool-Baru, takodje po dogovoru.

Najam Vile weekend (petak od 15h do Ponedeljka do 12h).   250 EUR po noći

Najam Vile 7 noći (petak od 15h do Petka do 11h)             1.400 EUR  (7-dnevni zakup)

Zakup na bazi mesec dana i duže                                      - PO DOGOVORU -

Zakup Vile NE podrazumeva, organizovanje proslava ili žurki, primanje posetilaca u vreme zakupa, to je stvar konkretnog dogovora sa vlasnikom, zasebna organizacija i troškovi.                                             

Slike možete pogledati klikom ovde